Hva det egentlig betyr for meg?

 

Jo, Jeg sier som en kjær og kjennt mann, Travis Rice:

What is snowboarding to me? "I would not even call snowboarding a sport. To me it is a way of living life. It is a chance to shut your brain off and live within the moment."


Travis Rice kunne ikke sagt det noe bedre, Heller ikke jeg.

Snowboard er blitt en del av hvem jeg er og har hatt mange påvirkninger på livet mitt.

Snowboard har lært meg verdien av mot og å være i stand til å ta risikoer, og sattse, ikke bare på fjøla, men ellers i livet også, når du faller er det bare og reise seg opp.

Snowboarding dreier seg om nedturer, og når du går i oppåverbakke og synest det der tungt, så kan du trøste deg med at det går ihvertfall oppåver.

Snowboarding er ikke noe du lærer over natten. Jeg lærte over tid att  jeg måtte virkelig presse meg selv hvis jeg ønsket å kunne kjøre med ' de store gutta ' .

Snowboard har også lært meg om selvtillitt, mot og det å virkelig stå på, fordi hvis du digger noe nok og ønsker å bli god i/på det så må du være sta, og virkelig stå på, så klarer du alt.Snowboard for meg er min måte å styre livet mitt på. For det er JEG som styrer, JEG som bestemmer hvor JEG skal svinge, og kunn JEG som kan reise meg opp igjenn:)


-Juliet

4 kommentarer

Elise Andrea

23.feb.2011 kl.21:18

Så fint skreve<3

Bele Maria

23.feb.2011 kl.22:06

Likte det du skrev :)

Føler akkurat det samme når det gjelder turning :)

Sånn jeg ble nnm-mester da ;)

Kristìn ♥ David

23.feb.2011 kl.22:17

aww, utruli bra skrevve! :*

caris

24.feb.2011 kl.15:03

bra skreven, fette eni <3

Skriv en ny kommentar

Juliet A Broderstad

Juliet A Broderstad

18, Harstad

I'll be a BITCH because i can, and I Don't give a damn about a bad reputation... ♥Mamma♥211066-220808. Love you, Always.

Kategorier

Arkiv

hits