Lightning Crashes

7

sju

seven

syv

7

 

7. Måna skadeføkkingsfri.

8. Måna med værdns beste Jørgen. Takk forr att du har fådt mæ så langt som æ e komment idag.

 

Idag gjorde æ en søt liten ting. Ikke forr mæ sjøl, men forr Jørgen sians han e grunnen til att æ e her æ e idag.

Han fikk frokost på senga før han stakk på jobb:) Avogtil fortjene han sånne ting(hele tida egentlig, men må ikke la han bli bortsjemt).

 

Syns dokker 7 Måna e mye? Æ vet ikke ka æ syns, men hver dag  e en liten kamp. Det e vanskelig og la vær; men med en gang æ ser den flåtte kjærestn min inn i øyan, så vet æ att hvert sekkund e værdt det!

Sjølskadera, folk med spiseforstyrrelsa.. Det skulle vært det samme forr "åss" som forr alkoholikera; som får en mynt når dem har vært så, og så lenge edru. Forr dem skade sæ jo sjøll også, på samme måte som det "vi" gjør. Det ødelegg familie, forrhold og live til den enkelte + pårøranese. Æ skulle ønske att æ fikk en liten mynt, en ring eller bare en liten trå forr å knyte rundt arma da æ nådde mine 6.måna skadefri. Jada, æ va på Avenged Sevenfold den 19 forige måne, og det va virkelig en fin måte og merke mine 6 måna, mitt "hele" -halv år skadefri.

Mye rot der? Ja. Men dokker tar poenget mitt.

 

Generelt?

Vældig sliten. Ble syk forr en liten måne sida. Ready for this? ; UVI, Nyrebekken betennelse + ei lita blodforgiftning. Æ e glad det e over nu, forr å si det sånn.. E LEEEI av medesina,(tre antibiotika + en sterkere greie nu sist gang.. mye på ett halvt år!!!!!!!) og det og ikke ha overskudd til å være mer enn å bare være der.

 

Ka treng du mest når du e syk? Kem vill du helst ha ved dæ når du e syk? Kem vill du skal komme å fikse når du e syk?

Do the math.

 

Det e faktisk snart 3 år. På fredagen, altså nu Fredag. Fredag 22 Juli e det 2 år og 11 måna sians ho fikk slippe. Det e litt godt å tenke på att ho fikk gå, att ho sku slippe å ha ondt, att endelig sku ho kunne få puste sjøl, å leve en anna plass uten smerte!

Men igjenn, så trur æ att ho lot smerten sin bli igjenn her, og den sitt i åss, og vi må bære den resten av livet, til vi gir slipp sjøl, å drar vårres vei; og da tar nåen andre den smerten vi måtte bære etter vårres 'loved lost ones'.

 

Sjønne dokker?

 

Vet det e lenge sians æ har komment med ett sjikkelig ' Juliet-innlegg ', og vet det e folk som har savna att æ fylle ut bloggen min med 'rett-fra-levvra' innhold.
Det e synn att bloggen min skal leve på 'my missery', men sånn e det. Detta sku jo være en blogg om snowboardinga mi, osv. Fordi fjøl e livet mitt, men sant vi har jo ikke vinter hele året, såå..? Da ble det jo om livet mitt generelt også.

 

Ofte sakt(/skrevven) på den bloggen her e; Æ vet ikke ka æ skal frem til med det innlegget her. Men snart trykke æ på ' Lagre + Publiser '.. Så får dokker kommentere i feltet under om dokker syns æ skal fortsette med syte-bloggen min, og kunn blogge når æ syns livet sug litt, eller att æ skal blogge til dokker om alt å ingenting?

Det betyr ikke mye forr mæ å ligge på topplista i Harstad, men det e tilbakemellingen som betyr nakka forr mæ, brevan på facebook og kommentaran i kommentar feltet.

It makes my day:)

 

Nu skal æ pusse tanna, og krype til køys med kjærestn som æ elske, vældig mye:)

 

For dem som skal sitte våken litt så kan dokker høre den sangen i linken under; og tenke på Mamma, og kosjn ho elska den sangen, og bandet.. Og kor rart det e, med tanke på teksten.. Funny the way it is? Se musikk videon også!

 

http://www.youtube.com/watch?v=xsJ4O-nSveg

 

Mamma å æ! <3 min komf. mai08Pale blue coloured eyes!

 

Over og ut- Juliet.

 

11 kommentarer

Renate

19.jul.2011 kl.23:58

<3

Tonje

19.jul.2011 kl.23:59

<3 beste julie

Therese Gjøvik

20.jul.2011 kl.00:04

<3

Trine Lenea

20.jul.2011 kl.01:37

<3

kamillaogmia

20.jul.2011 kl.12:10

du e så flink juliet<3

trinemoor

20.jul.2011 kl.15:22

Ååh juliee:( du e flinke-juliet i mine øya<3

Siri

20.jul.2011 kl.15:22

<3

20.jul.2011 kl.16:24

Flinkeste Julie!! <3 Det e godt å ha noen som stille opp for sæ og som gjør alt verdt det, æ e glad du har det :)

♛ Caroline og Trine-Lise ♛

23.jul.2011 kl.18:32

<3 -c

Sandra Angela

26.jul.2011 kl.10:11

Kor flink du e ! :)

Har startet en ny blogg AngelAngela.blogg.no tenke deg og bli fastleser ? Da blir jeg gjerne på din! Bare kommenter og skriv at du vil være fastleser så skjønner jeg :)

Mari P

27.jul.2011 kl.19:40

Må bare først si: herregud kor godt å lese en blogg som ikje bare handle om solarium, sminke, klær etc. :D Du skriv jo faktisk om det livet egentlig handle om, og det som betyr nåkka. Like at du e åpen og ærlig :) stå på!

Skriv en ny kommentar

Juliet A Broderstad

Juliet A Broderstad

18, Harstad

I'll be a BITCH because i can, and I Don't give a damn about a bad reputation... ♥Mamma♥211066-220808. Love you, Always.

Kategorier

Arkiv

hits