God hates us

"Respekt for kristne much?"

Ka e Gud? Vist han finnest koffer har han aldri hjulpe mæ?

ikke en gang når æ har logge på mine knær å gaula til han, skrekke å ropt etter hjelp. Ikke en gang har han vært der. Så koffer respektere nakka som ikke som ikke gir dæ en dritt?

 

Missforstå mæ rett; æ e ikke kristen, æ går ikke i kirka. Ikke på julaften, ikke søndaga heller. Æ respektere att folk gjør det, men det finnest mange der ute som ikke respektere att æ ikke like 'religion' .

 

Æ trur på ett liv etter døden. Æ vet att det e mer mellom himmel og jord enn det vi ane.. Men att det e en 'Gud' der oppe som sitt å styre alt? KOFFER HJALP HAN ALDRI ÅSS DA? Eller alle dem som har det grusomt i andre land, koffer stoppa han ikke natur katastrofa, eller forhindra 9/11 ? E det fordi att ' værden må gå sin gang' ?

 

Æ e bare sint, og akkurat nu måtte æ få utløp førr litt. JA, æ respektere kristne, men ikke når dem ikke respektere mæ.

 

AMEN BABY

 

 

Avenged Sevenfold ? God Hates Us

 

aaand haters gonna hate"

 sintejulie

8 kommentarer

Andrea Lossius

11.sep.2011 kl.22:22

e så eni me dæ! skjønne ikke at folk trur på gud engang når han aldri e der uansett! æ e ikke kristen, går ikke i kirka, like ikke religion osv. Æ trur på liv etter døden, og at det e masse mellom himmel og jord. Men om det fins en gud, så e det ufatteli teit at han ikke vise sæ eller hjelp når man treng. lol, blir så frustrert!

Trine-Lise

11.sep.2011 kl.22:28

satt AKKURAT og hørte på sangen da æ trykte på bloggen din!

:*

MartineJulianne

11.sep.2011 kl.22:48

9/11, tsunamien, og alt det andre e trist, men æ sir det ikke ondt meint, men æ trur det må være sånn. Verden må "gå sin gang" som du sir, og alt man kan si e "thats life" og at sånt må skje nån gang.. desverre. Så.. verden styres vel av sæ skjøll.. and no freakin' god.

<3

Marit Eriksen <3

11.sep.2011 kl.23:05

Eni med dæ seff :) Gud finnes ikke! Men det e mer mellom himmel å jord....

Elise og Maya Helen <3

11.sep.2011 kl.23:23

Jeg er agnostiker, jeg trur det ikke før jeg får se det på en måte. Jeg har bedt når jeg har vært på mitt verste for å se om det hjalp. der og da hjalp det ikke. Men i ettertid så har jo ting ordnet seg. Men jeg trur ikke det var Gud egentlig, trur det var mer det at når du har fallt, så kan du ikke gjøre annet enn å reise deg?..

12.sep.2011 kl.22:05

Man kan jo tru man redde verden ved å be tell man blir blå i tryne, men æ trur verden har bedre nytte av at folk løfte på ræva å faktisk gjør nåkka! Det kan vel kanskje være ei trøst førr nån å tenke at vi ikke e aleina, men å si at "ååååh æ hadde aldri klart detta uten guds hjelp!". Drit i å gi den fiksjonsfigurn credit førr DIN innsats. Æ veit at folk som dæ Julie ikke treng Gud førr å klare dæ i hværdagen. Du e ditt eget lille mirakel. And don't let anybody tell you different ;)

Someraindrops<3

13.sep.2011 kl.22:07

Har du sett Bruce almighty? Svarer nok på de fleste spørsmålene du lurer på. Gud er rett og slett litt travel! :) Anbefales, den er sykt morsom.

Kine Mirjana

14.sep.2011 kl.14:11

Tror heller ikke på Gud, men har hørt fra "religiøse" at grunnen til at han lar det skje e fordi han ga oss fri vilje. Og nå om at Eva spiste eplet ho hadde fått beskjed om å ikke spise :P

Men likte kommentaren over om Bruce almighty! ;)

Skriv en ny kommentar

hits