Hverdags Blogging?

 

Joda, nu har æ tenkt på det her ei stund, frem å tilbake.

Æ har ett parr krav til mæ sjøl, det skal IHVERTFALL være FIRE innlegg i uka, PÅ BOKMÅL ( fordi æ vet sjøl kor frustrert æ blir om æ les andre sine dialekt blogga og ikke forstår bæra...) det skal være INNHOLDSRIKE innlegg ( jada, klart det kommer til og være nåen 'standard' julie innlegg her og der ;) ) det SKAL være bilda der, ikke nødvendigvis av dagens gjøremål, men av div ting i livet mitt.

Æ dreiv med 'hverdags-blogging' før, og likte det, men såklart har æ dabba av nu i det siste, som dokker sikkert ser.. mehehe.. Va mi kjære lille Sophie (jepp, Sophie Elise) som har inspirert mæ til detta her, så æ tar detta som ei utfordring :), så nu skal æ prøve å se kosjn det her går.

Men, æ treng så klart dokkers hjelp, å tilbakemelling på kosjn dokker syns det går, å ka dokker syns sjøll om blogginga mi.

 

Så, æ starte fra i mårra av, rett og slett fordi æ ikke har TID i dag til og sette opp ett innlegg å planlegge ordentlig... Æ har eksamen i mårra serråkkerrr, tar opp nåen medie fag fra i fjord så æ må bare stå på idag!:)

 

Syns dokker detta va en dum ide, eller trur dokker det kan bli likanes?

Æ håpe detta  blir bra:D Så takk for inspo Soph<3Suss!

 

-xoxo Sliten, eksamensprega-Skole-Juliet-

Ka trur dokker? Blir detta bra eller?

 

 

6 kommentarer

anonym

15.nov.2011 kl.19:03

Det blir jo bra ^^

15.nov.2011 kl.19:11

ja:D

mija

15.nov.2011 kl.20:54

jaa,detta blir bra :)

mariellrones

15.nov.2011 kl.20:55

Trur det blir hur bra som helst! :)

♛ Caroline og Trine-Lise ♛

15.nov.2011 kl.21:52

goood<3

marthe

16.nov.2011 kl.07:05

doitdoit ♥

Skriv en ny kommentar

hits