1 Eksamen done, 2 to go!

 

 

Åhh, jadda! Så da starter jeg med hverdagsblogging altsåå.. Hvordan skal nå dette gå? Haha!

 

I år har jeg tre privatist eksamener (en idag, en mandag og den siste på tirsdag!) Jeg tar disse privatist eksamenene fordi jeg ikke er fornøyd med fjordårets resultater, og vil forbedre karakterene mine:)

Idag har jeg had eksamen i Trykk og Foto. Dette er et medie fag jeg hadde i fjord som jeg ville ta opp på nytt i år pga. dårlig karakter(som nevnt over..), og fordi jeg følte att jeg ikke fikk vist 'talennt' godt nok i fjord i dette faget.

 

I går hadde vi forberedelses dag hvor vi fikk beskjed om at vi skulle dra rundt i møbelbutikker, foretninger etc. og ta bilder av møbeloppsett, stiler, design osv, som skulle brukes i dag på eksamens dagen, mer en dette fikk vi ikke vite. Jeg vandret rundt i byen og knipset bilder fra ca klokken 0930 til 1510. Og klokken 1530 hadde jeg levert bildene.

Idag dro jeg på skolen klokken 0800. Eksamenen startet ikke før en time senere, så jeg brukte tiden min godt på og snakke litt med folk om eksamenen, lese i gamle skolebøker fra 2.året og forberede meg.

Når vi slapp inn på eksamensrommet og fikk oppgaven ble jeg SYKT lettet, oppgaven var å lage en slags reklame plakat! Min reaksjon på at dette var oppgaven, var og rope ut til læreren "ÅH, Æ ELSKE DÆ SERR NU ASSÅ"..ehe, du kan tro eksamens vaktene så rart på meg altså.. Haha! Var helt sikker på att vi skulle få tidenes mest nazie oppgave eller noe, men vi skulle altså bare lage plakat til ' Bolig messa i Harstad 2011'!

Jeg jobbet til ca klokken ti på ett, å da var jeg ferdig med dette produktet;

 :D Gjett om jeg var fornøyd da jeg var ferdig? Karakteren jeg fikk er upåklagelig den også;)

Nå har jeg komment hjem til Jørgen, og jeg har allerede rukket og sedd en episode av Grey's Anatomy (<3), spist en brødskive og slappet av :) Nå står dusjen for tur før jeg om min kjære skal ut å spise middag, litt feiring av vell overstått eksamen, og generel kjæreste-kose-dag!

 

Hvordan er deres dag : )?

Har dere fag dere tar opp igjenn fra tidligere skoleår?

 Bare litt fornøyd sa du...?

 

 

Suss- Juliet


7 kommentarer

martinehjj

16.nov.2011 kl.16:41

fliink<3

Elise Helsingeng

16.nov.2011 kl.18:15

Kor fin den va!:D

Kristìn ♥ David

16.nov.2011 kl.18:30

Flenka :) nei men eg går 3P nu :p

CathrineCathrineCathrine

16.nov.2011 kl.20:33

HERREGUUUD, øyenbrynan dine !

Juliet A Broderstad

16.nov.2011 kl.20:46

: takk:D Ja, er ganske fornøyd med resultatet... Hahaha takk Lille GAga, du e nu søt<3

Frk Steen

17.nov.2011 kl.00:53

kjempe fint bilde av deg:)

camilla pettersen

17.nov.2011 kl.18:28

så fin du e!

Skriv en ny kommentar

hits