Hjelp meg!!

 

BRRR!!! Det er sååå kaldt! Jeg fryser meg ihjeel!
Sitter i leiligheten til Jørgen med tre gensre på meg, to joggebukser, to parr sokker, en varm kopp TE, og varmovnen attme fotene. Jeg har vært her siden klokken kvart over elleve, hadde nynorsk tentamen idag, liker det:D

 

Så, jeg har en liten ting dere må hjelpe meg med. Jeg elsker mote å fine kjoler, stiler osv. Jeg bare gidder ikke bry meg selv med det, men beundrer alle som gidder:)


Dere sjønner det at storesøsteren min skal gifte seg i sommer, og jeg finne kjole! Temaet er grått(brun) og gammel rosa. Jeg elsker de litt mørkere hvite kjolene, men det er fyfy og ha hvitt i bryllup, det er kun storesøster som skal ha hvit på seg, og siden jeg er lillesøstra hennes skal jeg ihvertfall ikke overgå henne i sitt eget bryllp;)

Har dere noen tips til hvilken kjole jeg burde ha? Vill ha noe med åpen rygg, typ. tube kjole, ikke altfor kort, men sommelig, rosa kanskje? Rosa og brun muligens!

Her er noen kjoler som er litt i den duren jeg ser etter;

 

 

 
( på bildene vedsiden av meg, øverst, Andreami<3 og hun blonde? Min twinny, min bedre halvdel, Maiken<3)

 

 

Har dere noen bedre nettsider jeg kan kjike på, hvor ikke prisene er altfor høye? HJELP MEG!!!!!

 

Nå skal jeg bare slappe av, se One Tree Hill og spise litt. Klokken halv seks skal jeg på trening med ei venninne som heter Frida. Blir godt, vi er veldig like når det kommmer til hva vi liker og trene, så blir godt:)

 

 

Hva skal dere idag:)?

Har dere hadt tentamen?

FRYSER DERE LIKE MYE SOM MEG?????

 

--Juliet

8 kommentarer

martinehjj

05.des.2011 kl.15:27

Har tentamen i engelsk imårra! Og ja, frys no sykt.. ligg på golvet atme vedovn.. hoho

Kristìn ♥ David

05.des.2011 kl.15:28

Har samme kjole so du har på deg på bilde me "Twinny" bærre att min e grønn. :b

Sigrid Furu Bergersen

05.des.2011 kl.15:30

Nelly.com

05.des.2011 kl.15:40

http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/elise-ryan-555/electric-cut-out-dress-555116-29/ denne er veldig fin :D http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/festkjoler/three-little-words-620/metallic-lace-open-back-bodycon-dress-620050-23/ denne liker jeg også veldig godt!

men ekke sikker på om fargene passer temaet da :p

CathrineCathrineCathrine

05.des.2011 kl.15:40

åh, den første va sykt fin !!!

Ida

05.des.2011 kl.16:57

Æ har en nydelig brun kjole med beige mønster på som æ hadde i bryllupet til onkel, du kan låne den om du vil, har bare brukt den en gang :)

Pia D

05.des.2011 kl.19:43

mine personlige favoritter er asos.com og nastygal.com : D og urbanoutfitters.com! <3 HAVE FUUUN i bryllup! og gratulerer til din søster :)

* I r l i n *

05.des.2011 kl.19:53

ååå bryllup er såå koselig dah! :D mange kjoler å velge mellom hvertfall ;) kaldt jah! iiiskaldt for tiden, alikevell er det bare minus null grader, i fjord var det jo minus femten på denne tiden!

(takk for kommentar! :D Håper du får en fin kveld.)

Skriv en ny kommentar

hits