But our story was not told

 

 

Livet er så kort.
Elisabeth's begravelse var nydelig, tårer rant og latteren var også til stede, da vi minntes henne, og påfunnene.

Idag går mine tanker, og all styrke jeg har til familien hennes, og Håkon.

Håkon, du vet så inderlig godt, at jeg skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre, noe jeg kunne si for at du fikk din kjære jente tilbake. Jeg skulle så ønske. Håkon, Du må nå lære og puste på nytt, lære og leve på nytt, og jeg vet det er tungt, men jeg vet også at det blir bedre. Du er ufattelig sterk, og Elisabeth holder hånden din i all evig tid, til du møter henne igjenn. Det vet jeg.

 

http://www.youtube.com/watch?v=SQALAousBNs

 

Hvil i fred, nydelige rampunge! Dette skulle jo ikke skje, det skulle jo være deg og Håkon mot resten av værden!Alltid i vårres hjerta.
Hvil i fred, nydelige!

 

________________________________________________________________________________________

 

Æ fikk plutselig en del stygge kommentara på detta innlegget, retta mot mæ å Trine Holterman, av en eller anna merkelig grunn. Kor det blandt annart sto att æ ikke kjennte ho, eller viste navne på Elisabeth. Det dokker kanskje faktisk ikke vet e att æ prata en god del med Elisabeth mens ho va i Plains, angående både blogg, og kjæreste, foto osv. Og æ snakke med kjæresten hennes, Håkon ca hver dag. Nei, æ kjennte ho ikke driitgodt, men æ viste av ho, og ho av mæ. Deffor vise  æ min respekt ved og skrive til ho, og familien til Håkon. OG ville æ hadd oppmerksomhet så hadde æ tatt bilda under minnestunda, under begravelsen, og skrevve kor lei mæ æ va osvosv.
Grunnen til at æ va i begravelsen i dag va for og vise min respekt til hennes nermaste venna, kjæresten og familien. Det lille æ fikk kjenne av Elisabeth viste mæ ei fantastisk, hærlig og livsglad jenta!!  Så kjære dæ, som driv å spam kommentere med styggere kommentara, æ vet kem du e, så du kan bare la være.

 

Det va bare det æ ville si..

-Juliet

6 kommentarer

Stine Jakobsen

09.des.2011 kl.16:02

<3

victoria

09.des.2011 kl.16:08

de bæste blir tatt ifra oss først, æ hate alt før at detta skjedde... faen å! PIA MI JO!!!!!!

Trine Lenea

09.des.2011 kl.16:44

<3

tonje nilsen

09.des.2011 kl.16:44

<3

Majajako

09.des.2011 kl.17:02

<3

KarianneM

11.des.2011 kl.19:06

Oh lord, e det virkelig mulig å kommentere stygt på et kondolanseinnlegg som handle om å vise respekt og medfølelse? Fatte det ikkje.

Æ skal heller ikkje påberope mæ at æ kjente Elisabeth personlig og godt men hennes dødsfall går inn på fler enn man ane. Det e uforklarlig og ubegripelig, det e sårt og æ trur ikke det finnes ei einaste sjæl der ute som ikkje blei sjokkert når vi fikk høre at ho plutselig va borte.

Æ huske ho Elisabeth først og fremst som levanes. Utruli levanes. Alltid ett smil på lur, en spøk her eller der, glimt i øyet og nye påfunn.

I feel you Juliet. Du har lov til å sørge du og, uansett kor "nært" du sto ho. Det betyr at du bryr dæ og det e en bra ting ♥

Skriv en ny kommentar

hits